8. Βάμμα Πρόπολης 30ml

Κωδικός Προϊόντος: 54
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

4.50€

Βάμμα Πρόπολης

 (propolis tincture)  


Ιδιότητες

 
• έχει αντιβακτηριακή, αντιική, αντιμυκητιακή, επουλωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιπαρασιτική, αντιοξειδωτική και αναισθητική δράση.
•  η δράση της έχει επιβεβαιωθεί και πρακτικά εναντίον της κάντιτα (Candida albicans, Trichomonas vaginalis), κολοβακτηρίων και άλλων βακτηρίων, μυκήτων και παρασίτων. Παράλληλα έχει δειχτεί ότι η μακροχρόνια χρήση πρόπολης καταστρέφει το ίδιο εύκολα παθογόνους μικροοργανισμούς που έχουν γίνει ανθεκτικοί στα αντιβιοτικά.
• χρησιμοποιείται ενάντια στη φαρυγγίτιδα, χρόνια πνευμονία, βρογχικό άσμα, εξωτερικές και εσωτερικές λοιμώξεις.
• η δραστικότητα της εναντίον των ιών ενισχύεται σημαντικά σε συνδυασμό με την γύρη και τον βασιλικό πολτό. Έχει πιστοποιημένη δράση κατά των ιών, συμπεριλαμβανομένων της γρίπης, του Η1Ν1 και Η1Ν3.
• ως τοπικό αναισθητικό και παυσίπονο για ωτίτιδες, πονόδοντους, προβλήματα νυχιών κ.λ.π.                                                                     

•επουλώνει τραύματα και πληγές , θεραπεύει τις πυώδεις πληγές, αλλά και τις ουλές των εσωτερικών οργάνων, όπως παθήσεις των νεφρών, έλκη, κολίτιδες και προστάτη.

• σε συνδυασμό με την γύρη, βοηθάει στην υποχώρηση των συμπτωμάτων των αλλεργιών και στην σταδιακή ανοσοποίηση.
• χρησιμοποιείται για όλων των ειδών τις δερματοπάθειες και ασθένειες των βλεννογόνων. Ειδικότερα θετική κατά του χρόνιου κνησμού, την θεραπεία της κοκκινίλας και των μυκητιάσεων. Επίσης κατά της τριχόπτωσης, της ακμής και γενικά της αισθητικής του δέρματος του προσώπου.
 

Τρόπος χρήσης

 
Για ενήλικες: 10-20 σταγόνες βάμματος ανακατεμένο με μισό ποτήρι νερό ή γάλα, μισή ώρα προ του φαγητού, μέχρι τρεις φορές ημερησίως και συνήθως για ένα μήνα. Εξωτερικά μπορεί κάποιος να επαλείψει με το διάλυμα πάσχοντα μέρη 2-3 φορές ημερησίως.


Προφυλάξεις

 
Η πρόπολη δεν παρουσιάζει παρενέργειες (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις αλλεργίας) και η χρήση της ενισχύει την επίδραση των συνηθισμένων φαρμάκων. Στις  έγκυες γυναίκες συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση της πρόπολης Η πρόπολη μέχρι να στεγνώσει στο δέρμα να μην έρθει σε επαφή με ρούχα, διότι βάφει ισχυρά.


*****

        Πριν χρησιμοποιήσετε  το προϊόν, συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Λεπτομέρειες Προϊόντος