Βούτυρο κακάο 100γρ

Κωδικός Προϊόντος: 832
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

4.00€

INCI : Theobroma cacao

Το Βούτυρο Κακάο (Cocoa Butter) είναι  φυτικό λίπος και προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Τheobroma cacao, το οποίο στην Ελλάδα είναι γνωστό ως κακαόδεντρο.

Εχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και είναι ιδανικό για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. 

Λεπτομέρειες Προϊόντος