• 213 041 38 80
  • info@synfyto.gr

Έλαιο Σύμφυτου 100ml

  • 4.00€

Λεπτομέρειες Προϊόντος

  • Κωδικός Προϊόντος: 940
  • Διαθεσιμότητα: In Stock

Ετικέτες: έλαιο σύμφυτου, λάδι σύμφυτου .

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil, Symphytum officinalis Root Extract, Tocopherol

 

Το έλαιο Σύμφυτου έχει επουλωτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ακμής και για την επούλωση των ουλών που αυτή δημιουργεί.

 

Ενδείκνυται για την θεραπεία καταγμάτων, διαστρεμμάτων, μώλωπες και οστεοαρθρίτιδας.

 

Περιέχει αλλαντοϊνη, η οποία χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως ενυδατικός και κερατολυτικός παράγοντας.  Μαλακώνει την κεράτινη ουσία και δεσμεύει την υγρασία,  βοηθώντας τα νεκρά κύτταρα να πέσουν με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται πιο λεία και απαλή.

 

Επίσης το έλαιο του Σύμφυτου προστίθεται στα σκευάσματα κατά των κιρσών και σε εκείνα που αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα της ψωρίασης.

Αξιολογήστε το Προϊόν

Σημείωση: HTML δεν μεταφράστηκε!
    Κακό           Καλό