ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ!  Ευχαριστούμε όλες και όλους για την υπέροχη συνεργασία μας και κυρίως για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.
  • 213 041 38 80
  • info@synfyto.gr

SCI (Sodium Cocoyl Isethionate) 100γρ

Λεπτομέρειες Προϊόντος

  • Κωδικός Προϊόντος: 410
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: SCI, Sodium Cocoyl Isethionate, SCI Sodium Cocoyl Isethionate, sci .

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

 

To SCI (Sodium Cocoyl Isethionate)  είναι φυσική επιφανειοδραστική ουσία, η οποία  προέρχεται από λάδι καρύδας και διατίθεται σε μορφή pellets. Χρησιμοποιείται για την δημιουργία στερεού (solid) σαμπουάν και αφρόλουτρου, χωρίς τη χρήση καυστικής σόδας.

 

Παρέχει πλούσιο και κρεμώδη αφρό και είναι κατάλληλο και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

 

Ποσοστό χρήσης: 5 - 55%

Αξιολογήστε το Προϊόν

Σημείωση: HTML δεν μεταφράστηκε!
    Κακό           Καλό