ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ!  Ευχαριστούμε όλες και όλους για την υπέροχη συνεργασία μας και κυρίως για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.
  • 213 041 38 80
  • info@synfyto.gr

Cetearyl Alcohol 100γρ

Λεπτομέρειες Προϊόντος

  • Κωδικός Προϊόντος: 412
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διαθέσιμες Επιλογές

INCI: Cetyl Alcohol, stearyl alcohol


Το cetearyl alcohol χρησιμοποιείται ως συν-γαλακτωματοποιητής και ως παράγοντας για να πυκνώνει (thickening) και να σταθεροποιεί (stabilization) τις κρέμες και τα γαλακτώματα.

Είναι ιδανικό για τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών


100% φυτικής προέλευσης (παράγεται από έλαιο καρύδας και φοινικοπυρηνέλαιο)

 

Ποσοστό χρήσης: 0.5 - 10%

 

Αξιολογήστε το Προϊόν

Σημείωση: HTML δεν μεταφράστηκε!
    Κακό           Καλό