• 213 041 38 80
  • info@synfyto.gr

Χαμομήλι γερμανικό 5ml

  • 4.30€

Λεπτομέρειες Προϊόντος

  • Κωδικός Προϊόντος: 133
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

INCI: Matricaria recutita

Διάλυμα 5% σε jojoba oil

Αποστάζεται από το ανθισμένο μέρος του φυτού.

 

Ιδιότητες : Γνωστό για τις  αντιφλεγμονώδεις, αντισπασμωδικές και παυσίπονες ιδιότητες του, χρησιμοποιείται σε εντριβές  για την ανακούφιση κοιλιακού άλγους, μυϊκών πόνων και  ερεθισμών του δέρματος. Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται στις κρέμες ματιών, κυρίως για την ικανότητα που έχει να απαλύνει τους μαύρους κύκλους.

 

Προφυλάξεις : Καμία.

 


Αξιολογήστε το Προϊόν

Σημείωση: HTML δεν μεταφράστηκε!
    Κακό           Καλό