Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 3 έως 23 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!
  • 213 041 38 80
  • info@synfyto.gr

Έλαιο Μαστίχας 100ml

  • 3.50€

Λεπτομέρειες Προϊόντος

  • Κωδικός Προϊόντος: 931
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Έλαιο Μαστίχας, μαστιχέλαιο, mastic oil, pistacia lentiscus, .

INCI: Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil, Olea europea fruit Οil,  Pistacia Lentiscus Resin Extract, Tocopherol

 

Το έλαιο μαστίχας έχει αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή  και αντιφλεγμονώδη δράση  και αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό.


Η μαστίχα Χίου παρουσιάζει άριστες επουλωτικές και συγκολλητικές ιδιότητες ενώ παράλληλα δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες στο δέρμα (δερματίτιδα, κ.α.). Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε επιδέσμους, έμπλαστρα, επιθέματα και σε άλλα επουλωτικά μέσα που εφαρμόζονται για την προστασία και επούλωση τραυμάτων ή μετεγχειρητικών τομών.


Τα καλλυντικά που είναι εμπλουτισμένα με έλαιο μαστίχας εγγυώνται τον καθαρισμό του δέρματος σε βάθος και προσφέρουν αντιγηραντική προστασία. Συγχρόνως, ελέγχοντας την έκκριση σμήγματος, ελαττώνουν σημαντικά τα προβλήματα λιπαρής επιδερμίδας όπως είναι η γυαλάδα του δέρματος.


Επειδή ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, η συχνή χρήση βοηθάει στην καταπολέμηση ρυτίδων και εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ελαστικότητα του δέρματος. Το έλαιο μαστίχας επίσης βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος ενώ έχει ιδιαιτέρως θετική επίδραση στους τύπους επιδερμίδας με τάση για ακμή και μαύρα στίγματα. 

Αξιολογήστε το Προϊόν

Σημείωση: HTML δεν μεταφράστηκε!
    Κακό           Καλό